Дитяча рада самоврядування "ТЕМП" у Староприлуцькій спеціальній школі-інтернаті

Дитяча рада самоврядування "ТЕМП" спільно з гуртком Аніматорів, в рамках благодійної акції "Відкрий для себе світ добра", відвідала Староприлуцьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат.

Завдяки небайдужим батькам, вихованцям та педагогам Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ця акція стала щорічною. Цьогоріч випала нагода порадувати подаруночками та незабутніми емоціями діток з Староприлуцької школи інтернат. Вихованці гуртка Аніматорів підготували цікавий ігровий сценарій, в якому веселі конкурси, ігри викликали чарівні  та незабутні посмішки дітей. Гарний настрій підкріплювався подаруночками – іграшками, альбомами, розмальовками, олівцями та книгами, які на передодні було зібрано спільними зусиллями вихованців та педагогів ВМПДЮ.  Після конкурсної програми дитяча рада «ТЕПМ» передала дітям 304 одиниці одягу, 12 пар взуття,69 одиниць верхнього одягу, які також було зібрано в рамках акції.
Найактивніше цьому посприяли вихованці ансамблю естрадного спортивного танцю «ЕОС»(кер. Боднар В.Ф.),  театральної студія «Мельпомена» (кер. Вонсовська Л.П.), секцій плавання та футболу, дошколярик (кер. Мусійчук С.І.), м'яка іграшка (Малеєва Л.В.), «Психологія особистості» (кер. Литовко К.П.), а також адміністрація Палацу.
Незабутні емоції та враження надовго залишаться в серцях наших нових друзів. А ми запрошуємо всіх небайдужих долучатись до наших благодійних акцій. Не варто впускати нагоди внести трохи яскравих фарб в чорно-бiлi буднi дітей позбавлених батьківської опіки.






Коментарі