Міська виставка-конкурс дитячих робіт «Паперова країна-2016»


Запрошуємо усіх небайдужих до дитячої творчості відвідати міську виставку-конкурс  дитячих робіт «Паперова країна», яка проходить з 8 по 12 лютого, у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної.

Виставку створено з метою підтримки та розвитку технічної творчості молодших школярів міста, творчих та конструкторських здібностей, пізнавальної активності, уяви у дітей молодшого шкільного віку, популяризації досягнень дитячих колективів, а також залучення дітей до відкриття і розуміння прекрасного у створенні різноманітних виробів з паперу та картону.


Учасниками виставки стали учні 1-4 класів, віком до 10 років включно.

Всього у виставці взяли участь 25 навчальних закладів міста Вінниці. Представлено близько 200 індивідуальних авторських та колективних експонатів за такими розділами:
  • Паперова іграшка;
  • Аплікація;
  • Квіллінг;
  • Паперова архітектура;
  • Орігамі;
  • Інші техніки виконання.

За результатами кращі роботи будуть надіслані на обласну виставку-конкурс робіт гуртківців початкового технічного моделювання.
Представлені експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію. Для створення робіт приклалось чимало зусиль, фантазії і майстерності. Хочеться відзначити, що велика кількість робіт носить патріотичний характер, та висвітлює прагнення дітей до миру та благополуччя на рідній землі. Кожна робота індивідуальна та неповторна, наповнена душею її авторів.

Виставка дала можливість молодшим школярам  міста та вихованцям гуртків технічного та декоративно-прикладного напрямів продемонструвати   кмітливість, інтерес до пошукової творчої діяльності, свої вміння та освоїти нові техніки роботи з папером.

Чудові роботи залишали неймовірні враження школярам міста, які вже встигли переглянути витвори мистецтва юних майстрів.


Коментарі