Про участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2016»

У Київському Палаці дітей та юнацтва 17-19 березня 2016 р. відбулась головна подія освітньої галузі України  Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».
Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.
Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, представництвом учасників усіх ланок освіти, змістовністю науково-практичної та ділової програми з найбільш важливих та актуальних питань галузі освіти та кількістю відвідувачів визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.
Працівники Вінницького палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної уже втретє беруть участь у таких заходах. І знову висока нагорода. Методичний посібник «Інноваційні підходи до організації дозвілля дітей та юнацтва в позашкільному навчально-виховному закладі» (автори:  Кравець Раїса Павлівна, Підлісна Наталія Петрівна, Очеретна Людмила Павлівна)  був нагороджений Дипломом і золотою медаллю у номінації «Інновація закладів освіти у роботі з молоддю в позанавчальний час».
Під час проведення Міжнародного освітнього форуму «Сучасні заклади освіти-2016» педагоги ВМПДЮ були активними учасниками круглого столу, де презентували модель розвитку соціально-орієнтованої особистості, яка дає можливість розвивати дитину через організацію змістовного дозвілля. Також була представлена технологія «Blogger» як засіб формування контенту змістовного дозвілля, що успішно застосовується у  навчально-виховному процесі  закладу.
Під час форуму був проведений майстер-клас з шамбали керівником гуртка-методистом Зразкового художнього колективу креатив-студії «Орхідея» ВМПДЮ - Мохар Іриною Анатоліївною.

Щиро бажаємо всім педагогічним працівникам нашого закладу  творчого натхнення, успіхів, бажання працювати й бути учасниками нових педагогічних ідей та ініціатив.










Коментарі