Відкрите засідання клубу шкільних омбудсменів «Бумеранг»

Тема засідання «Людина - не товар»
21 квітня 2016 року у актовій залі вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулося відкрите засідання клубу шкільних омбудсменів «Бумеранг».  Учасниками зустрічі стали шкільні омбудсмени із загальноосвітніх навчальних закладів міста, члени клубу «Бумеранг», активісти шкільного життя. Всього на заході було присутні 215 чоловік із таких загальноосвітніх навчальних закладів: ЗОШ № 2,4,5,7,10,12,13,16,17,20,21,26,27,30,32,33, ВТЛ.

Під час зустрічі розглядалися  такі питання як: проблема торгівлі людьми у нас в Україні та світі; особливості працевлаштування підлітків та  засоби боротьби  з експлуатацією дитячої праці. Учасники зустрічі розробляли корисні порати тим, хто потрапив в складні життєві ситуації, створювали алгоритми дій перед поїздкою за кордон з ціллю працевлаштування, а  також  знайомилися із законодавчою базою нашої країни, Міжнародними організаціями та  тими, що діють у нас в країні.

Допомагали дітям розібратися в усіх аспектах даної проблеми культорганізатор Вінницького міського палацу дітей та юнацтва Бондарєва Майя Андріївна та головний спеціаліст-психолог  Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Козлов Євген Євгенович. 







Коментарі