Благодійна міська акція «РАЗОМ ЗАРАДИ ДОБРА»

Міська благодійна акція «Разом заради добра» проходила за ініціативи шкільних омбудсменів та членів клуба «Бумеранг» в рамках діяльності Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер».  

Основна мета акції: допомога воїнам - учасникам АТО, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону Міністерства оборони України . Тривала акція протягом лютого-березня 2016 року. Благодійна акція проходила у три етапи:
І етап – благодійний збір коштів у «Скриньки доброти» на базах загальноосвітніх навчальних закладах, проведення благодійних ярмарок, концертів, майстер-класів у школах силами учнівського самоврядування загальноосвітніх закладів № 2,3,10,11,12,14,17,19,21,22,23,30,31,33,34,ВТЛ. Всього було зібрано коштів на суму 8241 грн.
ІІ етап – відвідали воїнів АТО, які лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону Міністерства оборони України зі святковим концертом, закупили і пригостили воїнів фруктами. Всього для проведення даного етапу було використано коштів на суму – 2985 грн.
ІІІ етап – зустріч  з військово-пораненим Легушою Віталієм Сергієвичем (підготовка подарунку – 20 грн.) і перевід  5236 грн благодійних коштів на його рахунок з метою матеріальної допомоги направленої на виготовлення протезу.
Всі здійсненні операції підкріплені товарними чеками та квитанціями.

Дякуємо всім, хто долучився до акції!















Коментарі