Розважальна програма в рамках проекту "Веселі лікарі" від вихованців відділу декоративно-прикладного мистецтва ВМПДЮ

27 квітня вихованці відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної відвідали онкологічне відділення Обласної дитячої лікарні в рамках проекту «Веселі лікарі». Діти провели розважальну програму для дітей, що перебувають там на лікуванні, а також відвідали кожну палату та подарували всім ангелочків виконаних руками вихованців відділу.

Сьогодні в усьому світі рух «Доктор Клоун» набирає обертів – волонтери відвідують лікарні, дитячі будинки, реабілітаційні центри і, навіть, приходять додому до дітей, які не можуть пересуватися. Червоний носик – обовязковий атрибут лікарняного  клоуна. Своєю появою, вони приносять у лікарні радість, сміх та веселощі.
У Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної проект «Веселі лікарі» існує третій рік. Щорічно в рамках проекту відбуваються благодійні ярмарки та заходи, покликані сприяти розвитку благодійного руху та виховувати бажання творити добро у душах дітей.​





























Коментарі