День знайомства у таборі "Зорепад-2016" 1 червня

З 1  червня  2016 року дитячий табір з денним перебуванням дітей «Зорепад» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної радо зустрічав найкращих, найталановитіших дітей Палацу.
В цьому  сезоні табірна  зміна носить назву «POZITIV.in.ua» -, яка має на меті активний відпочинок, творчий розвиток, спілкування з друзями, зустрічі з цікавими людьми,збереження довкілля та здоровий спосіб життя

Організовані та працюють 7 загонів, в них відпочиває 205 дітей. Вся  виховна  робота табору спрямована на забезпечення  змістовного дозвілля та  відпочинку дітей, активного спілкування, зустрічей  з цікавими людьми, задоволення інтересів  та стимулювання розвитку творчих здібностей  дітей, їх талантів. Кожен день табору має свою назву в залежності від заходів, які організовані  в цей день.
В перший день табірної зміни в  «Зорепаді» проводились загонові вогники «Розкажи мені про себе», де діти в цікавій формі розповідали про себе, своє захоплення, одним словом знайомились один з одним, з вожатими та вихователями.
В цей же день відбулась зустріч з працівниками Віницької поліції, які в цікавій ігровій формі  нагадали дітям основні  правила дорожнього руху, проводили бесіди , спрямовані на попередження дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, вчились надавати першу медичну допомогу.

В другій половині дня відбувся Вечір знайомства «Ритми позитиву»,  під час якого в цікавій ігровій формі відбулося знайомство із загонами, керівниками гуртків, вожатими, діти мали змогу взяти участь у різноманітних цікавих конкурсах.

Крім того, розпочали  роботу  гуртки «Юний художник» і «Умілі руки», спортивний та футболу, вокальний, сучасні та бальні танці, комп’ютерний , театральний та англійської мови.



























Коментарі