"День святковий" у таборі "Зорепад-2016" 2 червня

Другий день табірної зміни для вихованців  запам’ятався  тим, що в цей день проводилась лінійка відкриття дитячого оздоровчого табору «Зорепад» під назвою «В гостях у смайла».  Із привітанням звернулася до дітей табору директор Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної С.І Мусійчук та  начальник табору «Зорепад» Н.П. Підлісна.
Як  завжди командири загонів здавали рапорти, вносили під табірну  пісню прапор табору «Зорепад».
На свято завітали казкові  герої – Смайлик  та Міні Маус, вихованці ансамблю естрадного танцю «ЕОС»  порадували всіх діток  своїм веселим танцем «СМАЙЛ», і  на завершення  лінійки під справжнім грифом «Секретно»  відбувся флешмоб-подарунок  за участю 200 дітей  з нагоди  11 річчя  гурту «ТІК». Віктор Бронюк навіть не здогадувався, який  сюрприз на нього чекав, адже  він просто завітав  на лінійку  відкриття  табірної зміни в «Зорепад», де відпочиває його донька. Після  флешмобу щасливі  дітки фотографувалися з  Віктором  Бронюком, брали автографи.

В  другій половині  дня дітки відвідали  виставу театру  ляльок «Золотий ключик» «Червона шапочка», а по завершенню вручили акторам квіти  і зробили фото на пам'ять .



















Коментарі

Дописати коментар