Конференція Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер»

28 вересня 2016 року в стінах Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулась конференція Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер»  на тему: «Соціальне партнерство: спільні виклики – спільне майбутнє».
На порядок денний було винесено питання щодо діяльності молодіжних організацій міста Вінниці, відбувалось обговорення досвіду реалізації молодіжних проектів в рамках як України, так і світу. Було затверджено план роботи «Союзу старшокласників «Лідер» на 2016-2017 н.р..
Близько 300 учнів із загальноосвітніх навчальних закладів міста стали учасниками даного заходу. На конференцію також були запрошені і представники молодіжних організацій, такі як: заступник голови Студентського парламенту Вінниччини – Телегузова Олександра, голова громадської організації «Молодь демократичного альянсу» - Якімцев Олександр, представник скаутської організації «Пласт» - Кулінець Віта, голова Вінницької громадської організації «Центр розвитку Пангея Ультіма» - Ярослав Геращенко. Крім того, наша конференції набула, в деякій мірі, статус міжнародної так, як однією з гостей стала учасниця «Програми Європейської волонтерської служби EVS», волонтер з Франції – Ноемі Філліп. Вона поділилася з нами досвідом реалізації молодіжної політики в себе в країні та враженнями від свого перебування у Вінниці.

Загалом конференція стала чудовою платформою для обміну думок, здобуття нових знайомств та можливістю ознайомити учнів шкіл з найрізноманітнішими варіантами їхнього особистісного розвитку







Коментарі