Благодійна акція «Не будь байдужим» у Вінницькому дитячому будинку «Гніздечко»

Протягом двох тижнів у школах міста Вінниці тривала благодійна акція «Не будь байдужим», яка мала на меті збір канцелярських товарів, іграшок та одягу для дітей-сиріт, які проживають в дитячому будинку «Гніздечко». Ініціаторами акції були шкільні омбудсмени міста Вінниці. 

До акції долучилося 16 загальноосвітніх навчальних закладів міста, а саме: 
ЗШ № 1,2,3,9,10,12,13,14,16,17,19,22,23,31,32,35,ВТЛ.
Було зібрано більше 10 коробок з різноманітною канцелярією (альбоми, папір, картон, ножиці, клей, зошити, ручки, олівці і таке інше), книги, більше 20 інтелектуальних ігор для дітей різного віку (пазли, доміно, каркові ігри з різних шкільних предметів, лабіринти та ін.),одяг та неймовірно велика кількість іграшок як для дівчат так і для хлопців (м’які іграшки, машинки, конструктор, ляльки та ін.).
2.11.2016 року група шкільних омбудсменів у складі 11 чоловік та солістки ансамблю класичного танцю «Фуєте» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відвідали дитячий будинок «Гніздечко» та провели для його вихованців розважальну ігрову програму «В гостях у Білосніжки і гномиків». Під час ігрової програми  учасники акції грали з дітьми в різноманітні ігри, дарували гарний настрій, свою турботу  і доброту.Також дітям були передані всі подарунки від учнів шкіл міста Вінниці.

Ми зробили справді велику роботу. Нехай вона не зайняла багато часу, але час, витрачений на добро, примножується вдвічі.





Коментарі