Міський захід «Герої, які творять сьогодення» до Дня Гідності і Свободи

З нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної відбувся міський захід «Герої, які творять сьогодення».  Вихованці палацу, школярі міста, викладачі та батьки віддавали шану патріотизму й мужності громадян, які  постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Захід підготувала завідувач відділу організаційно-масової роботи Оксана Стецюра. Участь у заході взяли вихованці ансамблю естрадного спортивного танцю «ЕОС» ( керівник:Заслужений тренер України – Валентина Боднар); вихованці студії естрадного вокалу «Браво» Анна Климчку, Вєроніка Джога, Ірина Швець, Владислав Максимлюк (керівник – Ірина Шигида); вихованець Зразкового художнього колективу «Театральна студія «Мельпомена» Пашкевич Віталій (керівник – Людмила Вансовська); вихованці Народного художнього колективу України ансамблю танцю «Радість» (керівник: Заслужений працівник культури України – Віктор Бойко) та заступник директора з виховної роботи Наталя Підлісна.
Через пісню, танець, театральне мистецтво учасники заходу прагнули донести до глядачів весь той біль, трагізм, сподівання якими живе Україна від Євромайдану і до наших часів. Змусили замислитись кожного присутнього в залі і ще раз, зі слізьми на очах пригадати страшні для нас події. Неможливо підібрати слова, аби в повній мірі описати все те, що відбувалося у залі під час реквієму Майдану «Пливе кача».  
Так, Україна переживає складний період в своєї історії, але ми віримо, що  перестануть гинути доньки і сини неньки України, що невдовзі небо над нашим рідним краєм знову буде мирним, що скрізь буде лунати щасливий дитячий сміх!












Коментарі