Фінал міського конкурсу проектів учнівського самоврядування «Школа без кордонів»

30 листопада 2016 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Л. Ратушної відбувся фінал міського конкурсу проектів учнівського самоврядування «Школа без кордонів». Конкурс тривав з вересня 2016 року і складався з двох турів. Під час першого туру 13 учнівських самоврядувань із загальноосвітніх навчальних закладів презентували свої проекти в яких висвітлювали своє бачення розвитку лідерства у нашому місті, пропонували заходи, які б допомогли  налагодити тісну співпрацю  між органами учнівського самоврядування шкіл міста, громадськими організаціями й об’єднаннями, як в нашому місті так і за його межами.  Кожен проект відрізнявся своєю самобутністю і оригінальність, цікавими ідеями та новизною рішень проблемних питань, які існують у нашому суспільстві.

За рішенням журі до фінального туру увійшли проекти учнівських самоврядувань із ЗОШ № 1,10,30,33,35. Саме вони змагались за звання «Переможець» у фіналі конкурсу, який складався із двох конкурсних завдань: творчої презентації конкурсного проекту та конкурсу міні-есе «Європейська Україна». Прикрасою заходу стали виступи творчих колективів Палацу, а саме:  вихованців студії сучасного вуличного танцю «LaMar» (керівник: Лариса Колесник) та  солістка студії естрадного вокалу «Браво» Вєроніка Джога (керівник: Ірина Шигида)
Переможцями конкурсу стали:
  • учнівське самоврядування комунального закладу «Гуманітарна гімназія № 1 ім. М. І. Пирогова Вінницької міської ради»;
  • учнівське самоврядування закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 35 Вінницької міської ради».

Фіналісти та переможці конкурсу були нагороджені грамотами Департаменту освіти Вінницької міської ради.
Конкурсні проекти фіналістів та переможців конкурсу будуть реалізовуватися в рамках діяльності Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер» протягом 2016 -2017 років.

Вітаємо переможців та дякуємо усім конкурсантам за участь!








Коментарі