Міська виставка дитячих робіт «Паперова країна»

З  6  по 10 лютого 2017  року  у  КЗ «Вінницький міський  палац   дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної»  була проведена   міська виставка дитячих  робіт «Паперова країна». Основна мета  виставки  - це підтримка та розвиток  технічної  творчості, творчих та конструкторських здібностей, пізнавальної активності, винахідливості, уяви, фантазії  у  дітей   молодшого шкільного віку, а також залучення   дітей  до відкриття і розуміння прекрасного  у створенні   різноманітних виробів з паперу.

У виставці взяли участь 32  навчальних заклади міста, всього було представлено 190 робіт, які  вражали своєю унікальністю, неповторністю, культурою виготовлення  та візуальним враженням. Виставка включала  такі  розділи: паперові іграшки, аплікація, ори гамі, квіллінг, паперова  архітектура і інші  техніки виконання. Учасники виставки  продемонстрували не лише різноманіття  способів та прийомів виготовлення виробів з паперу, а й гарний естетичний смак, уяву та фантазію. З задоволенням виставку  відвідали гуртківці палацу  та учні  початкових класів  шкіл міста .
Експозиція виставки була широко представлена експонатами національно-патріотичного змісту, символами української народної культури,  а також по-дитячому кумедними роботами.

Найкращі  роботи для участі  у виставці представили комунальні заклади: ЗШ №35, ЗШ №32, ЗШ №26, ЗШ №20, ЗШ №12, ВМПДЮ ім. Л. Ратушної .





























Коментарі