Регіональний збір «Школа лідерства» у м. Хмельницький

23 та 24 березня 2017р. в рамках довгострокового цільового проекту  «За межами рідної школи» відбулася поїздка делегатів Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер» до міста Хмельницького на регіональний збір «Школи лідерства». Учасниками збору стали активісти шкільного життя міст Хмельницького, Вінниці та Красилова. Проводився збір на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Організаторами виступила Хмельницька рада учнівського самоврядування «Нова генерація міста».

 Учасники збору взяли участь у тренінгових і навчальних заняттях направлених на розвиток лідерських якостей та вміння працювати в команді;  спілкувалися з викладачем кафедри «Журналістика» Національного університету «Острозька Академія»  Віталієм Голубєвим; відвідали музей-панораму визволення Проскурова, музей студію-фотомистецтва, музей Холокосту;  познайомилися з діяльністю Хмельницької міської ради, Хмельницької обласної теле-радіо компанії «Поділля-Центр».  Приємні враження залишилися від участі у фото-квесті «Подаруй усмішку», квесті «Вулицями сучасного Проскурова», флешмобі присвяченому дню народженню Ліни Костенко. Крім того,  лідери Вінниці мали змогу переглянути заключний концерт огляду художньої самодіяльності навчальних закладів міста Хмельницького та взяти участь у зйомках брей-рингу.  В рамках проведення збору лідерів також відбулася літературна вітальня на колесах «Єдиний, хто не втомлюється, - час. Поезія Ліни Костенко».
Лідери міста Вінниці активно долучалися до усіх запропонованих заходів, а також презентували діяльності Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер», обмінювалися досвідом під час круглого столу.

Учасники поїздки висловлюють вдячність організаторам регіонального збору лідерів учнівському самоврядування міста Хмельницького «Нова генерація міста», безпосередньо координатору – Безпалько Ользі Володимирівні, і дякуємо за підтримку та організацію поїздки  начальнику відділу виховання та позашкільної роботи Департаменту освіти Вінницької міської ради – Ірині Кравець.

















Коментарі