VII школа управлінської майстерності «Школа лідера - 2017»

Впродовж весняних канікул, з 27 по 29 березня 2017р., в стінах комунального закладу “Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім.Лялі Ратушної»  проходила VII школа управлінської майстерності «Школа лідера». Учасниками даного заходу став 31 активіст шкільного життя із загальноосвітніх навчальних закладів №1, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 15, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 27, 30, 31, 32, 35, 36 та ВТЛ.

Основна мета зібрання: сприяння розвитку творчої і соціальної ініціативи учнівської молоді, соціально-комунікативних здібностей учнів, засвоєнню методів  організаторської роботи та прийомів ефективного спілкування і взаємодії.
Учасники школи управлінської майстерності мали змогу взяти участь у різноманітних навчальних та тренінгових заняттях, творчій лабораторії, інтелектуальній грі, дебатному турнірі, круглому столі. Під час навчальних та тренінгових засідань були розглянуті такі тематики: «Введення в дебати. Правила гри», «Аргументація, контраргументація, як основа дебатної гри», «Волонтерство. Правові аспекти волонтерства для школярів», «Якщо у вашому житті немає конфліктів - перевірте чи є у вас пульс», «Планування й організація заходів в діяльності громадських організацій». На дебатний турнір було винесено питання «Ця палата введе цензуру на інформацію про групи смерті в соціальних мережах та ЗМІ».
Навчали учнів досвідчені викладачі та тренери, серед яких: Ходаков Олег, голова Вінницького осередку Федерації дебатів України; Наталія Гуцуляк, координатор Відкритої бізнес-академії, старший викладач кафедри Управління персоналом та економіки праці Економічного факультету ДонНУ ім..Василя Стуса; Бей Анна Вадимівна, доцент кафедри Управління персоналом та економіки праці економічного факультет ДонНУ імені Василя Стуса; Студілко Максим, заступник начальника управління молодіжної політики та оздоровлення.
В останній день школи управлінської майстерності активісти відвідали комунальний заклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької Міської Ради"з метою ознайомлення з роботою учнівського самоврядування школи та обміну досвідом. Лідери спілкувалися із директором школи Тетяною Нальотовою-Дубковою, заступником директора з виховної роботи Поліною Жалюк, психологом закладу Наталею Клименко-Ящишиною, яка провела  тренінг на тему: «Цінності та цілі». Крім того, лідери стали учасниками інтелектуальної гри «Лідерський турнір» та танцювального флешмобу.
Під час проведення круглого столу учні ділилися своїми враженнями та побажаннями, отримали сертифікати, що засвідчували  про проходження ними курсу тренінгів з основ лідерства, командотворення та мистецтва публічного виступу.
 Організаторами школи управлінської майстерності «Школа лідерів» стали завідувач  відділ організаційно-масової роботи ВМПДЮ Оксана Стецюра та культорганізатор ВМПДЮ, куратор клубу старшокласників «Лідер» Юлія Усик.

Організатори заходу дякують всім хто долучився до проведення школи управлінської майстерності та закликають її учасників до подальшої співпраці в рамках діяльності Вінницької міської молодіжної громадської організації «Союз старшокласників «Лідер».
















Коментарі