Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

18 березня 2017 року педагоги комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» прийняли участь у Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2017» та П’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «WorldEdu», яку організувала компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України і Національної академії педагогічних наук України. Форум проходив у Київському Палаці дітей та юнацтва.
Наш заклад презентував методичний посібник «Формування творчої компетентності вихованців позашкільного закладу» (автори: Н.В. Кузнєцова, Л. П. Очеретна). У представленому дослідженні висвітлені проблеми та нові підходи до навчально-виховного процесу в позашкільному закладі, який попри всі зміни у суспільстві лишається найбільш творчою освітньою ланкою.

Даний методичний посібник виборов Золоту медаль у номінації «Компетентнісний підхід – основа якості змісту навчально-виховного  процесу в закладах освіти». Заступник директора з навчально-виховної та методичної роботи Кузнецова Ніна Вікторівна поділилась напрацюваннями закладу з колегами під час прес-конференції. Також керівник  театру моди «Оксамит» Бєлан Ірина Михайлівна провела майстер-клас по виготовленню в’язаного намиста.










Коментарі