XI відкритий турнір з плавання пам’яті Марії Федорівни Гавриш

21-22 квітня 2017 року у КЗ «ВМПДЮ ім. Л.Ратушної» пройшов XI відкритий турнір з плавання пам’яті учасниці Олімпійських ігор 1952 року в м. Хельсінкі, багаторазовій чемпіонці та рекордсменці України  з плавання, майстру спорту Марії Федорівні Гавриш.
Вперше турнір пройшов у 2007 році і зібрав найсильніших плавців України у своїх вікових групах.
У 2017р. рамки турніру розширились за географією учасників та загальної кількості
Учасниками цьогорічних змагань стали близько 114 плавців із міст Кельце (Польща),Тернопіль , Хмельницький, Чернівці , та Вінниці.

 Учасники змагалися відповідно до спортивної кваліфікації у двох вікових групах. Це юнаки та дівчата 2000-2004р.н., 2005- і молодший р.н.
На урочистому відкритті  були присутні почесні гості:
Голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області Заслужений майстер спорту, дворазовий срібний призер  XXV олімпійських ігор 1992 року в Барселоні, чемпіон Європи 2000 року, чемпіон та рекордсмен України, учасник олімпійських ігор 1996 року в Атланті та 2000 року в Сіднеї  Хникін Павло;
Головний спеціаліст Департаменту освіти Вінницької міської ради
Слободинський Олександр Євгенович;
Заступник  Голови комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради  Роман Романович  Семчук;
Директор КЗ « ВМПДЮ  ім. Л. Ратушної» Мусійчук Світлана Іванівна.
Відкрила і привітала учасників та гостей спортивного свята Директор КЗ «ВМПДЮ  ім. Л. Ратушної» Мусійчук Світлана Іванівна побажала усім цікавих та змістовних змагань, а також міцного здоров'я і гарних позитивних емоцій протягом турніру.
Спортсмени, які посіли I-II-III місця в індивідуальних номерах програми були нагороджені медалями від Вінницького обласного відділення національного олімпійського комітету України та грамотами КЗ «Вінницького міського палацу дітей та юнацтва».
Спортсмени, які показали абсолютно кращий результат на одній дистанції  були нагороджені кубками Вінницького обласного відділення національного олімпійського комітету України.
Спортсмени, які посіли I-II-III місця на дистанції 200 м брасом  були нагороджені цінними подарунками від КЗ «Вінницького міського палацу дітей та юнацтва».
Іноземні спортсмени, які показали абсолютно кращий результат на одній дистанції  були нагороджені цінними подарунками від КЗ «Вінницького міського палацу дітей та юнацтва».
Переможців та призерів в естафетному плаванні нагородили медалями від комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради та грамотами КЗ «Вінницького міського палацу дітей та юнацтва».
Кращими спортсменами турніру стали: Хникін Віктор, вихованець секції плавання КЗ «Вінницького міського палацу дітей та юнацтва» та Борковська Анна, вихованка Клубу  SL Salos- Cortile, м. Кельце.
З трибун спортсменів палко підтримували тренери, батьки та друзі.
Сильна конкуренція, гарна підготовка та воля до перемоги – запорука доброго виступу.
Турнір проводився з метою популяризації плавання, як виду спорту,та підвищення рівня спортивної майстерності. Окрім цього, подібні заходи сприяють зміцненню дружніх та міжнародних зв'язків у галузі спорту.

Ми вітаємо усіх, хто виборов перемогу!













Коментарі