У Палаці дітей та юнацтва триває Тиждень науки і технічної творчості

Стало гарною традицією проведення Тижня науки та технічної творчості в комунальному закладі «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім Л.Ратушної», який організували педагоги відділу науки і технічної творчості.
Кожен день вихованців та гостей Палацу в фойє закладу з позитивними емоціями «зустрічають» персонажі науково-пізнавального мультфільму «Фіксики», «розповідають» про заплановані заходи в рамках Тижня та пропонують сфотографуватись на згадку в тематичній фотозоні.
Тиждень насичений проведенням відкритих занять в дитячих об’єднаннях відділу науки та технічної творчості, де педагоги широко використовують інноваційні та нетрадиційні форми інтелектуальної та пізнавальної діяльності, в  захоплюючій формі  розширюють і поглиблюють знання, отримані на заняттях,  пробуджують в дітей прагнення до науково-технічної творчості, виробляють  в них уміння мислити та висловлювати свою точку зору. Кожен день має свою тематичну назву: «День творчих», «День інтелектуалів», «День розумників», «День допитливих», «День майстерності», «День винахідливих», «День фантазерів».
Для популяризації технічної творчості 22 листопада відбулось міське свято «В пошуках розумного робота». Біля 300 школярів міста – гостей свята мали можливість переглянути виставку дитячих робіт вихованців, які навчаються у гуртках орігамі, початкового технічного моделювання, авіамодельному та фото, відео операторів, презентацію гуртків робототехніки та астрономії, дізнались багато корисної інформації, познайомитись із специфікою роботи гуртків, а також взяли активну участь у різноманітних цікавих конкурсах та масовках.




















































Коментарі